1 Temmuz 2009 Çarşamba

CZGRMN tedavisi olmayan bir hastalıktır!!!


"Merhaba herkese!" diye başlayasım geldi ama acıkcası nasıl baslanacağını pek bilmiyorum. Google dan "How to start a blogg entry?" yi arattım ama ordan da pek işe yarar bişey bulamayınca "Amaaaam başla gitsin ya!" diyerek yazıma başlıyorum.

Asıl konumuz olan bu blog sayfasına gelecek olursak bu blog sayfası tamamen benim çizgi roman dünyasına girişim ve yaşadığım sorunları hatırlamam nedeniyle ortaya çıktı. Bu sayfa, çok uzun yıllar sonrasında oluşturduğum belki de pek çok kişiye gore kısa gelebilecek yıllardan sonra oluşturduğum çizgi roman arşivimin, iki çiziktirdiğim çizim denemelerimin ve çizgi roman hakkında bu işin ustadlarıyla yaptıım muhabbetlerin bana verdiği kudreti bu hastalığa yakalanan insanların yaralarını azdırmak, onları bu dünyanın içine hatta daha derinlerine çekebilmek için kullanmaya karar vermemle oluşturuldu.

Kısaca bu blog da bulacaklarınız benim okuduğum farklı çizgi romanları size çizimsel, kurgusal ve hikaye anlatımı açısından yorumlamamdan ibaret.

Bu blogun amacı da zaten bu dünyanın müptelası olan bendenizin sizi de bu dünyanın içine çekme ve yolunuzu daha kolay bulmanızı sağlama isteğidir.

1 yorum: